Υλικά συνταγής
½ φλ. τσαγιού λευκό κρασί
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε μικρούς κύβους
½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο για τη μαρινάδα + 4-5 κ.σ. επιπλέον για το τηγάνι
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε μικρούς κύβους
1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε μικρούς κύβους
1 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη
2-3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
100 γρ. τυρί φέτα, ψιλο-θρυμματισμένη
4 μέτριες μπριζόλες χωρίς κόκαλο από χοιρινό λαιμό, κομμένο σε μπουκιές