Υλικά συνταγής
1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη κρυσταλλική
1/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
220 γρ. έτοιμη σαντιγί ή 1 ? φλ. κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά, κρύα και 2-3 κ.σ. ζάχαρη άχνη χτυπημένα στο μίξερ σε πηχτή σαντιγί [*]
3/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά, κρύα
3/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος πλήρης 36% λιπαρά
300 γρ. σταγόνες σοκολάτας
420 γρ. μπισκότα με γεύση σοκολάτας τύπου πτι μπερ (τύπου Αλλατίνη)
220 γρ. μαλακό τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 φλ. τσαγιού κακάο σκόνη
310 γρ. σταγόνες σοκολάτας κουβερτούρας ή σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
Σοκολατένια σαντιγί για την επικάλυψη: