Υλικά συνταγής
1 συσκευασία (½ κιλού) κοσκινισμένο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (όσο πάρει- περίπου 2 ?-2 ½ ποτήρια/ προσοχή: να μην είναι σφιχτή η ζύμη)
1 ποτήρι λάδι (½ ελαιόλαδο+½ ηλιέλαιο ή περισσότερο ηλιέλαιο για πιο ελαφριά γεύση)
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού + ½ πορτοκαλιού το ξύσμα
3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ + 1 κοφτή κ.γ. σόδα διαλυμένη μέσα σε λίγο από το χυμό πορτοκαλιού
1/2 φλ. τσαγιού καρύδια κομμένα σε μικρά κομματάκια