Υλικά συνταγής
σος γιαουρτιού για συνοδευτικό
300 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
2 ξερά κρεμμύδια ψιλο-κομμένα σε μικρά καρεδάκια
125 ml (½ φλ. περίπου) ελαιόλαδο + 3-4 κ.σ. επιπλέον για άλειμμα ταψιού
500 γρ. ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες (ή ντοματάκια κονκασέ) + 8 φέτες ώριμης ντομάτας
2 μικρές πράσινες πιπεριές, ψιλο-κομμένες σε μικρά καρεδάκια
4-5 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φέτες
½ φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου μαϊντανού