Υλικά συνταγής
1 κοτόπουλο περίπου 1.800 γρ., κομμένο σε 6 – 8 κομμάτια
1 φλ. τσαγιού λευκό, ξηρό κρασί
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλά καρέ
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
500 γρ. φρέσκα λευκά μανιτάρια, σκουπισμένα με ένα νοτισμένο πανί και κομμένα στη μέση
1 κ.σ. μουστάρδα, κατά προτίμηση πικάντικη
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κ.σ. φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης, ψιλοκομμένα ή 2 κοφτά κ.γ. ξερή, τριμμένη
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες (αυξομειώστε τη ποσότητα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας)