Υλικά συνταγής
4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο λιωμένο + επιπλέον για άλειμμα ταψιού
1 ? – 1 ½ φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη (ανάλογα πόσο γλυκό το θέλετε)
1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
3/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 35-36% λιπαρά
Για τη γέμιση cheesecake σοκολάτας:
900 γρ. μαλακό τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
24 μπισκότα όρεο θρυμματισμένα καλά στο μούλτι
170 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
285 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη