Υλικά συνταγής
1½ κ.γ. ζάχαρη (½ κ.γ. για το κιμά + 1 κ.γ. για τη σάλτσα)
3 κ.σ. κοφτές ντοματοπελτέ (2 κ.σ. για το κιμά + 1 κ.σ. για τη σάλτσα)
600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
1/2 ποτηράκι κρασιού λευκό κρασί
2 κρεμμύδια ξερά, τριμμένα (1 κρεμμύδι για το κιμά +1 για τη σάλτσα)
2-3 κουτ. σούπας βούτυρο (ή μαργαρίνη)
αλάτι – πιπέρι – μοσχοκάρυδο
1 κουτί ντοματάκια κονκασέ, πολτοποιημένα στο μούλτι
3/4 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη