Υλικά συνταγής
1 κιλό περίπου γαρίδες μεγάλες, φρέσκες
1 καρότο κομμένο πρώτα κάθετα στη μέση και μετά σε φέτες
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε μικρά κυβάκια, ή σε φέτες
3/4 φλ. τσαγιού κριθαράκι κριθαράκι ή Risoni (Barilla)
1 κουτί (400 γρ.) ντοματάκια κονκασέ ελαφρώς πολτοποιημένα στο μούλτι
1 κοφτή κ.σ. πελτέ ντομάτας
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 πράσινη ή κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε μικρά κυβάκια, ή σε φέτες
3-4 φλ. τσαγιού κασέρι τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
150 γρ. τυρί φέτα, ψιλο-θρυμματισμένη