Υλικά συνταγής
1 καρότο καθαρισμένο κομμένο σε κομμάτια 1 εκ.
125 ml (1/2 φλ.) ξηρό κόκκινο κρασί
2 ξερά κρεμμύδια χοντροκομμένα
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κουτί ντοματάκια κονκασέ (400 γρ.), πολτοποιημένα στο μούλτι
100 ml ελαφρώς συμπηκνωμένος χυμός ντομάτας
αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
1½ κιλό χοιρινό (από ώμο) κομμένο σε μικρά κομμάτια
500 ml (2 φλ.) ζωμό κότας
2 κοτσάνια σέλερι, κομμένα σε κομμάτια 1 εκ.