Υλικά συνταγής
2 κοφτές κ.σ. βούτυρο + επιπλέον για άλειμμα ταψιού
1/3 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
2 φλ. τσαγιού έτοιμη σαντιγί ή 1 φλ. (240 ml) κρέμα γάλακτος 36% κρύα χτυπημένη σε πηχτή σαντιγί
1 κ.γ. φρέσκο χυμό λεμονιού
160 γρ. λευκή σοκολάτα, κομμένη σε μικρά κομματάκια
200 γρ. μαλακό τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
Για τη κρέμα τυριού γέμισης:
1 ? φλ. τσαγιού θρυμματισμένα στο μούλτι, σε σκόνη μπισκότα digestive
1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
½ μέτριο ροδάκινο καθαρισμένο, κομμένο σε μικρά κυβάκια (σαν ζάρια)
1 κ.σ. λικέρ ροδάκινο ή άλλο λικέρ επιλογής σας ή χυμό ροδάκινου
2 ½ μέτρια ροδάκινα, καθαρισμένα, τα κομμένα σε φέτες 1,5 εκ. περίπου
2 κ.σ. μαρμελάδα ροδάκινο
Για τα ροδάκινα επικάλυψης: