Υλικά συνταγής
1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 γρ. (1 κεσεδάκι) γιαούρτι στραγγιστό
800 γρ. φιλέτο στήθος ή πόδια κοτόπουλου (χωρίς κόκκαλο)
1 ποτηράκι κρασιού λευκό ξηρό κρασί
100 ml κρέμα γάλακτος με 10% λιπαρά
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1 κοφτή κ.σ. κάρυ σε σκόνη
1½ φλ. τσαγιού ζεστό νερό ή ζωμό κότας
1 κοφτό κ.γ. τζίντζερ ή ξερό κόλιανδρο