Υλικά συνταγής
2 κ.σ. ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα δυόσμου
500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς από ελιά
6 μέτρια κολοκυθάκια, κομμένα σε ροδέλες 3 χιλιοστών περίπου
250 γρ. ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα σε ψιλά καρέ
5 φρέσκα κρεμμυδάκια, το λευκό και τα μαλακά πράσινα φύλλα, ψιλοκομμένα
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
5 μέτριες, τσακώνικες μελιτζάνες, κομμένες σε ροδέλες 3 χιλιοστών περίπου
1 κουτί ντοματάκια κονκασέ [*]
1 κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη
2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες