Υλικά συνταγής
100 γρ. (6 υπερπλήρης κ.σ.) βούτυρο λιωμένο + λίγο επιπλέον για άλειμμα ταψιού
1/2 φλ. τσαγιού + 3 κ.σ. (χωριστά) ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική
2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά, κρύα από το ψυγείο
220 γρ. μαλακό τυρί κρέμα, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
1½ φλ. τσαγιού θρυμματισμένα μπισκότα τύπου Πτι Μπερ
1 κοφτό κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1/4 κ.γ. γαρίφαλο σε σκόνη
4 ροδάκινα φρέσκα ή από κονσέρβα στραγγισμένα αν δεν είναι στην εποχή τους