Υλικά συνταγής
αλάτι και προαιρετικά 1/2 κύβο κότας
1 βάζο έτοιμη “Γλυκόξινη Σάλτσα Uncle Ben’s με ανανά” (450 γρ.)
1 γεμάτη κ.σ. φρέσκο βούτυρο
1 κονσέρβα με ανάμεικτα λαχανικά καλαμπόκι, αρακά, πιπεριά “Bonduelle Gold Mexico Mix 170 gr. ή κατεψυγμένα και αποψυγμένα ανάμεικτα λαχανικά (προαιρετικά)
500 γρ. φιλέτο κοτόπουλου στήθος
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 συσκευασία Ρύζι Parboiled 10λεπτο με μαγειρικό σακουλάκι ή ρύζι Parboiled επιλογής σας