Υλικά συνταγής
λίγο αλεύρι για το αλεύρωμα του κρέατος
3 φλ. τσαγιού ζωμό βοδινού
συνοδευτικό επιλογής σας όπως πατάτες τηγανιτές, πουρέ, ρύζι πιλάφι, ζυμαρικό με τριμμένο τυρί
1/2 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί
2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε μικρά καρεδάκια
1/3-1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
4-5 ώριμες ντομάτες τριμμένες στο τρίφτη ή 1 κουτί ντοματάκια κονκασέ με το χυμό τους
2 κοφτές κ.σ. πελτέ ντομάτας
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κοφτή κ.σ. ρίγανη ή θυμάρι αποξηραμένα, τριμμένα ή 2-3 κλαράκια φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη ψιλοκομμένα
3 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε φετούλες
1 κιλό χοιρινό σπάλα ή ώμος