Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για σιμιγδαλένιο ψωμί από 100% σιμιγδάλι

σιμιγδαλένιο ψωμί από 100% σιμιγδάλι

3 υλικά Χρόνος Άγνωστος

σιμιγδαλένιο ψωμί από 100% σιμιγδάλι

Περισσότερες συνταγές από Pandespani
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

Τέλος, μπορείτε να το αλείψετε με χτυπημένο αυγό ή γάλα πριν το ψήσιμο για έξτρα ρόδινο χρώμα και λάμψη.
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ελαιόλαδο με βούτυρο, αν θέλετε, κάνοντάς το πιο πλούσιο. Όπως επίσης, και να προσθέσετε ξύσμα κάποιου εσπεριδοειδούς, δίνοντας αρωματικό χαρακτήρα στο ψωμί.
Για σούπερ τραγανή κόρα, αυξήστε την υγρασία στο φούρνο, βάζοντας ένα σκεύος με νερό &8211; δείτε στη συνταγή.
 

Δείτε σχετικές συνταγές

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...