Υλικά συνταγής
2 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
700 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου
1/2 φλ. τσαγιού (100 ml) ελαιόλαδο
1 λεμόνι ακέρωτο, σε λεπτές στρογγυλές φέτες
1 φλ. τσαγιού μουστάρδα απαλή
1/2 φλ. τσαγιού (100 ml) λευκό ή κανονικό βαλσαμικό ξίδι
4 πράσα μεγάλα (μόνο το λευκό μέρος), καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια των 5 εκ.
1 φλ. τσαγιού ντομέτες λιαστές, σε μέτρια κομμάτια
4 κλωνάρια δεντρολίβανο φρέσκο
λίγο μπούκοβο γλυκό ή γλυκιά πάπρικα, σε σκόνη