Υλικά συνταγής
1/2 κιλό γαρίδες (καθαρό βάρος αποφλοιωμένες)
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 μέτρια ώριμη ντομάτα ξεφλουδισμένη, κομμένη σε καρέ, στραγγισμένη σε σουρωτήρι
1-2 πρέζες νιφάδες καυτερής πιπεριάς “τσίλι” (αυξήστε τη ποσότητα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας)
3 πιπεριές (1 πράσινη, 1 κίτρινη,1 κόκκινη), κομμένες σε λεπτές λωρίδες
1-2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
100 γρ. φέτα κομμένη πρώτα σε λεπτές φέτες και μετά σε κομμάτια
2 κ.γ. ούζο (προαιρετικά)