Υλικά συνταγής
350 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του + επιπλέον για πασπάλισμα ταψιών
3 μέτρια αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
120 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου + επιπλέον για άλειμμα ταψιών
150 γρ. ζάχαρη, ψιλή κρυσταλλική
80 ml κρέμα γάλακτος πλήρης
Για την επικάλυψη σοκολάτας:
1 κοφτό κ.γ. μπέικιν πάουντερ
115 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 65% κακάο, ψιλοκομμένη
1 συσκευασία σε τενεκεδάκι, (250 γρ.), φυτική σαντιγί κρέμα (όπως ΓΙΩΤΗΣ Creme ή Morfat Creamy), κρύα τουλάχιστον 1 ώρα στο ψυγείο