Υλικά συνταγής
2 αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
1/4 φλ. τσαγιού λιωμένο βούτυρο
1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική
5 κ.σ. γάλα πλήρες ή κρέμα γάλακτος
450 γρ. μαλακό τυρί κρέμα, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
2 φλ. τσαγιού θρυμματισμένα σε ψίχουλα μπισκότα όρεο χωρίς τη γέμιση (34 περίπου όρεο)
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1/3 φλ. τσαγιού Νουτέλα ή Μερέντα, μαλακωμένη σε θερμοκρασία δωματίου