Υλικά συνταγής
1 1/2 κ.γ. δυόσμο αποξηραμένο + επιπλέον για γαρνίρισμα
1 μικρού λεμονιού το ξύσμα
3 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκες, καθαρισμένες και κομμένες σε φέτες 6 χιλ. περίπου (σύνολο 16 φέτες)
2 1/2 φλ. τσαγιού ντοματάκια κονκασέ (στραγγισμένα χωρίς το ζωμό τους)
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1-2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1/3 φλ. τσαγιού σταφίδες, μουλιασμένες σε ζεστό νερό για 1ο λ
1/2 φλ. τσαγιού κουκουνάρι
230 γρ. τυρί φέτα, θρυμματισμένη
1 μεγάλη μπάλα φρέσκια μοτσαρέλα (200 γρ. περίπου) κομμένη σε φέτες 6 χιλιοστών