Υλικά συνταγής
450 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε μπουκίτσες
1/4 φλ. τσαγιού λευκό κρασί
1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
110 γρ. λιαστές ντομάτες, κομμένες στα 3 ή στα 4
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 κ.σ. αποξηραμένος βασιλικός
1/2 φλ. τσαγιού ζωμό κότας
1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλικός και έξτρα τριμμένη παρμεζάνα, προαιρετικά, για πασπάλισμα
1-2 πρέζες νιφάδες κόκκινης πιπεριές ή μπούκοβο σε σκόνη
230 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε μικρά κυβάκια