Υλικά συνταγής
2 μεγάλα ασπράδια αυγών, χτυπημένα
4 μικρά στήθη φιλέτο κοτόπουλου, χτυπημένα για να πλατύνουν και λεπτίνουν
αλεύρι για όλες τις χρήσεις για να αλευρώσετε το κοτόπουλο
σπορέλαιο ή ελαιόλαδο για τηγάνισμα + 4 κ.σ. επιπλέον ελαιόλαδο
2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε φέτες
1? φλ. τσαγιού ψίχουλα, ψωμιού 2-3 ημερών (θρυμμαστιμένο στο multi)
1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη, στο ψιλό του τρίφτη, παρμεζάνα