Υλικά συνταγής
400 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
2 μεγάλα κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες κατά μήκος
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο για το κιμά + 1½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο ή ανάμεικτο με σπορέλαιο για το τηγάνισμα
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο, χωρίς τα χοντρά κοτσάνια του
2 μελιτζάνες κομμένες σε φέτες κατά μήκος
½ κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο
2 πατάτες, καθαρισμένες κομμένες σε λεπτές ροδέλες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη
100 γρ. τριμμένο κίτρινο σκληρό τυρί, γραβιέρα πικάντικη ή άλλο επιλογής σας