Υλικά συνταγής
3/4 φλ. τσαγιού (105 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 φλ. τσαγιού (115 γρ.) βούτυρο
1/2 φλ. τσαγιού (115 γρ.) βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 φλ. τσαγιού (90 γρ.) καστανή ζάχαρη
1/4 φλ. τσαγιού (50 γρ.) ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική
3 ½ φλ. τσαγιού (435 γρ.) ζάχαρη άχνη
1/4 φλ. τσαγιού (40 γρ.) σταγόνες σοκολάτας (γάλακτος ή μαύρης κουβερτούρας)
2/3 φλ. τσαγιού (100 γρ.) σοκολάτα γάλακτος, κομμένη σε μικρά κομμάτια
1/2 φλ. τσαγιού (120 ml) βουτυρόγαλα Αριάνι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1/2 φλ. τσαγιού (40 γρ.) σκόνη κακάο
1/4 φλ. τσαγιού (20 γρ.) σκόνη κακάο