Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
5 αυγά (χωριστά τα ασπράδια από τους κρόκους)
200 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου + επιπλέον για άλειμμα ταψιού
1 ? φλ. τσαγιού ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική
? φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος πλήρης 35% λιπαρά, κρύα
500 ml κρέμα γάλακτος πλήρης 35-36% λιπαρά, κρύα από το ψυγείο
Για τη ganache σοκολάτας:
1 ½ κ.σ. σκόνη κακάο, κοσκινισμένο
175 γρ. ημίγλυκη κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
1 ½ φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα καρύδια (ή φουντούκια)