Υλικά συνταγής
2-3 κ.σ. φρέσκα φύλλα δυόσμο ψιλοκομμένα ή 2 κ.γ. αποξηραμένος δυόσμος
900 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
6-7 μέτριες πατάτες, κομμένες σε κύβους ή κυδωνάτες
1 μεγάλη ή 2 μικρές πράσινες πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες
2 κ.γ. ρίγανη ή θυμάρι αποξηραμένο
2 σκελίδες σκόρδου, πολτοποιημένες
1 φλ. τσαγιού θρυμματισμένα στο μούλτι ψίχουλα ψωμιού 2-3 ημερών
150 γρ. φέτα, κομμένη σε λεπτές λωρίδες