Υλικά συνταγής
190 γρ. (1 ½ φλ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
250 γρ. βούτυρο λιωμένο (+ επιπλέον για άλειμμα ταψιού)
185 ml (3/4 φλ.) γάλα πλήρες
300 γρ. (1 ? φλ.) ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική
1/4 φλ. τσαγιού (60 ml) κρέμα γάλακτος
100 γρ. σοκολάτα μαύρης κουβερτούρας, κομμένη σε μικρά κομματάκια
1 ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
90 γρ. (3/4 φλ.) κακάο σε σκόνη, κοσκινισμένο
120 γρ. (1 ½ φλ.) ινδοκάρυδο