Υλικά συνταγής
2 καρότα κομμένα με ροδέλες (προαιρετικά)
2 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες (προαιρετικά)
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι κομμένο στη μέση και μετά σε φέτες
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
3 φλ. τσαγιού νερό αν χρησιμοποιήσετε τον τοματοπελτέ ή 1½ φλ. τσαγιού νερό αν χρησιμοποιήσετε τα ντοματάκια κονκασέ
4 κ.γ. τοματοπολτός ή 1 κουτί ντοματάκια κονκασέ, πολτοποιημένο με τους χυμούς του στο μούλτι
4 μέτριες πατάτες, κομμένες σε ροδέλες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3 πιπεριές (1 πράσινη, 1 κόκκινη, 1 πορτοκαλί) συνολικού βάρους 400 γρ., κομμένες σε μακρόστενα μπαστουνάκια
1-2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
600 γρ. ψάρι φιλέτο (μπακαλιάρο, σολομό, γλώσσα, ή άλλο επιλογής σας)