Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Λεμονάτο, ριγανάτο μοσχαράκι με κοφτό μακαρονάκι

Λεμονάτο, ριγανάτο μοσχαράκι με κοφτό μακαρονάκι

15 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Λεμονάτο, ριγανάτο μοσχαράκι με κοφτό μακαρονάκι

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

1 ½ κ.γ. αλάτι
20 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
20 γρ. βούτυρο γάλακτος
2 φύλλα δάφνης
Για το κρέας:
2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
100 ml ελαιόλαδο
1 ½ λεμονιού το χυμό
300 γρ. κοφτό μακαρονάκι
Για το κοφτό μακαρονάκι:
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (προτιμήστε κατά σειρά προτεραιότητας χτένι ή κιλότο ή σπάλα ή ελιά)
2 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη (2 κ.σ. φυλλαράκια)
2 σκελίδες σκόρδο
600 ml ζωμό κότας (κατά προτίμηση σπιτικό)
½ κ.γ. μπούκοβο
 

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...