Υλικά συνταγής
1 κ.σ. ξερός δυόσμος τριμμένος ή 1/2 ματσάκι άνηθος
1 μεσαίο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε καρέ 1 εκ.
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο (αυξήστε τη ποσότητα αν θέλετε)
αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 μεγάλα πράσα (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), κομμένα σε λεπτές ροδέλες
1/2 ματσάκι σέλινο (χωρίς τα πολύ χοντρά κοτσάνια του), με τα φύλλα του, χοντροκομμένο
1 μικρή σελινόριζα, κομμένη σε μικρούς κύβους
1 κιλό, περίπου, ψαρονέφρι (2-3 μικρά ψαρονέφρια), κομμένο σε φέτες πάχους 1,5 εκ.