Υλικά συνταγής
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1/2 φλ. τσαγιού ζωμό λαχανικών ή κότας
1 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
2 μέτριες φλάσκες μελιτζάνες (σύνολο 500 γρ. περίπου)
1 κουτί ντοματάκια κονκασέ
Για τη σάλτσα βινεγκρέτ (βαλσαμικού-παρμεζάνας):
1/4 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1/2 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
3-4 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
240 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη