Υλικά συνταγής
1 μεγάλο, ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε ψιλά καρέ
5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), ψιλοκομμένα
1/2 κιλό κριθαράκι, χοντρό
1200 γρ. μοσχαρίσια σπάλα, κομμένη σε μερίδες
1 κοφτό κ.γ. μπαχάρι σε σκόνη
τυρί τριμμένο για πασπάλισμα
2 κ.σ. φρέσκα φύλλα δεντρολίβανου ή τα φύλλα από ½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένα
1 κλωνάρι σέλερι κομμένο σε λεπτές ροδίλες