Υλικά συνταγής
3 φλ. τσαγιού αλεύρι (350 γρ.) για όλες τις χρήσεις
1 φλ. τσαγιού (225 γρ.) βούτυρο λιωμένο
½ φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
1 ½ φλ. τσαγιού ζάχαρη κρυσταλλική
1 φλ. τσαγιού (200 γρ.) ζάχαρη κρυσταλλική
½ φλ. τσαγιού ψιλοκομμένη στο multi ασπρισμένη αμυγδαλόψιχα
1 κοφτό κ.γ. κανέλα σκόνη
2-3 κ.σ. κονιάκ (προαιρετικά)
σαντιγί για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
1 κοφτό κ.γ. μαγειρική σόδα