Υλικά συνταγής
600-700 γρ. καλαμαράκια φρέσκα ή κατεψυγμένα
1 μέτρια ξερό κρεμμύδι τριμμένο
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κουτί ντοματάκια κονκασέ, θρυμματισμένο στο μούλτι
200 γρ. ντοματίνια φρέσκα, αν είναι μικρά ολόκληρα, αλλιώς κομμένα στη μέση
αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη
3-4 σκελίδες σκόρδο, πολύ ψιλοκομμένο
1 κ.γ. θυμάρι αποξηραμένο
400 γρ. ζυμαρικό λιγκουίνι