Υλικά συνταγής
2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για πασπάλισμα ταρτιέρας
1 κονσέρβα ανανά σε ροδέλες
1 φακελάκι ζελέ ανανά (σκόνη)
σαντιγί με φυτική κρέμα γάλακτος νηστίσιμη και ξηρούς καρπούς χοντροκομένους ή
140 γρ. μαργαρίνη νηστίσιμη, σε κομματάκια, σε θερμοκρασία δωματίου + επιπλέον για άλειμμα ταρτιέρας [*]
1/2 φλ. τσαγιού μαρμελάδα βερίκοκο, ροδάκινο ή πορτοκάλι
ακτινίδιο σε φέτες και φράουλες κομμένες στη μέση ή άλλα φρέσκα φρούτα εποχής επιλογής σας