Υλικά συνταγής
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του + λίγο επιπλέον για αλεύρωμα φόρμας
200 γρ. φυτική κρέμα γάλακτος
1 κ.γ. εκχύλισμα πορτοκαλιού (ή βανίλιας ως 2η επιλογή)
1 κοφτό κ.γ. εκχύλισμα πορτοκαλιού (προαιρετικά)
250 γρ. χυμό μανταρινιού και πορτοκαλιού + 4-5 κ.σ. επιπλέον για να διαλύσετε το κακάο
Για το γλάσο/γκανάς σοκολάτας
1 κ.σ. (10 γρ.) κακάο σκόνη
200 γρ. κουβερτούρα που λιώνει εύκολα (Nestle Dessert ή άλλη επιλογής σας)
70 γρ. σπορέλαιο (ηλιέλαιο ή άλλο επιλογής σας) + λίγο επιπλέον για άλειμμα φόρμας