Υλικά συνταγής
2 κ.σ. βούτυρο φρέσκο, λιωμένο
2 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κόκκινο ξηρό κρασί με το ίδιο γευστικό αποτέλεσμα)
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια:
5 φύλλα μαρουλιού ή άλλο πράσινο λαχανικό επιλογής σας (σαλάτα, ρόκα, σπανάκι κ.λ.π.)
1/2 κ.γ. θυμάρι αποξηραμένο
1 κ.σ. (15 ml) σάλτσα σόγιας (προαιρετικά)