Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Σπανακόρυζo με μοτσαρέλα, ντοματίνια στο φούρνο και κρέμα φέτας

Σπανακόρυζo με μοτσαρέλα, ντοματίνια στο φούρνο και κρέμα φέτας

18 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Σπανακόρυζo με μοτσαρέλα, ντοματίνια στο φούρνο και κρέμα φέτας

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

3 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
3 αυγά
1 φλ. τσαγιού φρέσκο γάλα
60 ml φρέσκο γάλα
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 κ.σ. ελαιόλαδο + λίγο ελαιόλαδο ακόμα για άλειμμα πυρέξ
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο
200 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
αλάτι πιπέρι
πιπέρι
300 γρ. ρύζι αρμπόριο
1 κιλό σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο
80 γρ. μαλακό τυρί κρέμα (τύπου Μασκαρπόνε ή τύπου Philadelphia ή άλλο επιλογής σας)
200 γρ. φέτα κομμένη σε κύβους
Για τη κρέμα φέτας:
1/2 φλ. τσαγιού ζωμό κότας
80 γρ. παρμεζάνα τριμμένη + επιπλέον για πασπάλισμα
200 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...