Υλικά συνταγής
450 γρ. μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες
1 κ.σ. ντοματοπελτέ + 1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη
400 γρ. ζυμαρικό ριγκατόνι
1/4 φλ. τσαγιού λευκό κρασί ή ζωμό κοτόπουλου
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
1 κουτί (400 γρ.) ντοματάκια κονκασέ
1/2 κ.γ. κόκκινο πιπέρι καγιέν σε σκόνη ή νιφάδες (αυξομειώστε τη ποσότητα ανάλογα με το πόσο καυτερό το θέλετε)
1-2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες (προαιρετικά)
1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό