Υλικά συνταγής
1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο λιωμένο
1/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
400 ml κρέμα γάλακτος πλήρης 36% σε σαντιγί
1/2 φλ. τσαγιού σταγόνες σοκολάτας
Για τη γκανάς (Ganache) σοκολάτας:
225 γρ. τυρί κρέμα τύπου Philadelphia ή μασκαρπόνε
1 1/2 φλ. τσαγιού φράουλες κομμένες σε κυβάκια
4 κ.σ. ζελέ σε σκόνη με γεύση φράουλας
1/2 κ.γ. μπέϊκιν πάουντερ
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1/4 φλ. τσαγιού σκόνη κακάο