Υλικά συνταγής
2 κ.γ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 μέτρια αυγά, καλά χτυπημένα
1 φλ. τσαγιού ζωμό βοδινού ή κότας (1/3 από ένα ζωμό ψυγείου σε ζεστό νερό)
70 γρ. βούτυρο φρέσκο αγελαδινό
ελαιόλαδο ραφινέ ή ηλιέλαιο (που αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίας) για το τηγάνισμα
250 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε μέτριες φέτες
αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 – 2½ φλ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη ή 1½ – 2 φλ. ψίχουλα ψωμιού (2-3 ημερών ψωμί χτυπημένο σε ψίχουλα στο μούλτι)
4 κομμάτια χοιρινά τρανς (160 γρ. περίπου το καθένα)
300 ml κρασί Madeira ή εναλλακτικά 200 ml μαυροδάφνη+100 ml Metaxa 5*