Υλικά συνταγής
60 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο + επιπλέον για τη φόρμα
8 αυγά [χωριστά οι κρόκοι και τα ασπράδια]
200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου + λίγο για άλειμμα
120 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
70 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
400 γρ. κρέμα γάλακτος περίπου 35% λιπαρά
600 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρης 35% λιπαρά
Φρέσκες φράουλες, πλυμένες, καθαρισμένες και κομμένες σε φέτες
20 γρ. κακάο, κοσκινισμένο
100 γρ. κουβερτούρα 50% – 55% κακάο ψιλοκομμένη
500 γρ. κουβερτούρα 50% – 55% κακάο ψιλοκομμένη ψιλοκομμένη