Υλικά συνταγής
1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο ή πολτοποιημένο στο μούλτι
λίγο ελαιόλαδο για άλειμμα της γκριλιέρας
500 γρ κιμάς από ελιά μοσχαρίσια (1 φορά περασμένος)
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 κ.γ. θυμάρι αποξηραμένο + 1/2 κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη
120 γρ. ψίχα από μπαγιάτικο (κατά προτίμηση σταρένιο) ψωμί, μουλιασμένο σε νερό, στυμμένο και τριμμένο
40-50 γρ. ψιλο-τριμμένη παρμεζάνα (προαιρετικά)