Υλικά συνταγής
3 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 φλ. τσαγιού ζωμός βοδινού
1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
1 κ.σ. βούτυρο + 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο ή σπορέλαιο για το τηγάνισμα
1 κ.γ. αποξηραμένο μαϊντανό ή 3 κ.σ. ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα
230 γρ. φρέσκα λευκά ή καφέ μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
Για τη σάλτσα μανιταριών:
1 κ.σ. ξύδι (κόκκινο κατά προτίμηση)
αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
1/2 φλ. τσαγιού ψίχουλα θρυμματισμένου ψωμιού ή 1/3 φλ. φρυγανιά τριμμένη
2 κ.γ. ντοματοπελτές ή κέτσαπ