Υλικά συνταγής
1 κ.σ. ντοματοπελτέ + 1 κ.γ. ζάχαρη
2 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
1 μεγάλο ή 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, τριμμένα
550 γρ. κιμά ανάμικτο χοιρινό & μοσχαρίσιο
2 κουτιά (των 400 γρ.) ντοματάκια κονκασέ
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
3/4 τσαγιού θρυμματισμένο στο μούλτι ψωμί 2-3 ημερών
2 κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο ή 2½ κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένο
60 γρ. τυρί μοτσαρέλα ή τσένταρ για τη γέμιση