Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του + επιπλέον για αλεύρωμα ταψιού
30 γρ. (2 κ.σ.) βούτυρο + επιπελέον για άλειμμα ταψιού
1/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 10% λιπαρά
φράουλες ή σμέουρα ή φρούτα επιλογής σας ή ξηρούς καρπούς για γαρνίρισμα
1/2 κ.γ. εκχύλισμα πορτοκαλιού
3/4 φλ. τσαγιού βραστό νερό
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
60 γρ. κουβερτούρα, 53% κακάο, κομμένη σε κομματάκια
85 γρ. ημίγλυκη κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
1/4 φλ. τσαγιού ξινόγαλα/Αριάνι (ή γάλα πλήρες χτυπημένο με 4-5 σταγόνες λεμόνι)