Υλικά συνταγής
3 μεγάλα καρότα, τριμμένα στο χοντρό του τρίφτη
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
3 κ.γ. φρέσκο θυμάρι ή δυόσμο και μαϊντανό ψιλοκομμένα
1 κ.σ. μουστάρδα (προαιρετικά)
1 κόκκινη πιπεριά, πολύ ψιλοκομμένη
400 γρ. ρεβίθια βρασμένα (ζυγισμένα μετά το βράσιμο) και καλά στραγγισμένα
φρυγανιά τριμμένη ή ψωμί 2-3 ημερών τριμμένο σε ψίχουλα στο μούλτι (όσο πάρει)
1/2 κ.γ. κόλιανδρο σκόνη ή 2-3 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο