Υλικά συνταγής
1 κ.γ. δυόσμος αποξηραμένος
450 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
2 κ.σ. ξίδι από κόκκινο κρασί
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια τριμμένα
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
5 κ.σ. ελαιόλαδο (3+2 χωριστά)
5-6 πατάτες, αποφλοιωμένες, κομμένες σε μικρούς κύβους, ή κομμένες κάθετα στη μέση και μετά σε λεπτές κυδωνάτες φέτες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη
ρίγανη ή θυμάρι αποξηραμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα μαϊντανού + επιπλέον για γαρνίρισμα
4-5 φέτες ψωμί, χωρίς τη κόρα του περιμετρικά, κομμένο σε κύβους