Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Ραβανί σιροπιαστό με σοκολάτα και ινδοκάρυδο

Ραβανί σιροπιαστό με σοκολάτα και ινδοκάρυδο

Ραβανί σιροπιαστό με σοκολάτα και ινδοκάρυδο https://cdn1.huli.gr/imgs/ext/B3cdcperc2fgjEcdcpluszrBNcdcperc2faESefWnB3qxQF9YoRLTcOR3l6sXL2IuYgq0vWw42y14rM1Tt5i1JmjAbskQgyoREeJflSC7vQQcdcperc3dcdcperc3d_5.jpg
Η συνταγή έχει 12 υλικά

Ραβανί σιροπιαστό με σοκολάτα και ινδοκάρυδο

Sintayes, Υλικά: 12, Χρόνος: Άγνωστος

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›Υλικά συνταγής

4 αυγά
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη
2 κοφτές κ.σ. χυμός λεμονιού
250 γρ. βούτυρο (αγελαδινό ή μαργαρίνη), λιωμένο + επιπλέον για άλειμμα ταψιού
1 πορτοκαλιού το χυμό και το ξύσμα
120 γρ. κουβερτούρα 52% κακάο, λιωμένη σε μπεν μαρί
450 ml νερό
250 γρ. σιμιγδάλι χονδρό
1 κ.γ. μαγειρική σόδα
3/4 φλ. τσαγιού ινδοκάρυδο τριμμένο

Δείτε σχετικές συνταγές

Συνταγές με αυγά Γλυκά
Επιστροφή στην κορυφή